Kiss tekee historiaa – bändistä tulee ensimmäinen yhtye, joka on soittanut keikan haikaloille

Sami Lommi

Kukahan tämän neronleimauksen on keksinyt? Ja onko tämä aikainen aprillipila vai totista totta? Blabbermouth ja useat muut mediat uutisoivat, että Kiss aikoo soittaa marraskuussa keikan valkohaille. Jokunen ihminenkin pääsee paikalle, jos vain kaivaa kuvetta riittävästi. Mukana menossa on Animals on Airbnb Experiences.

Homman nimi on sellainen, että ilmeisesti valkohait pitävät matalien taajuuksien aiheuttamasta veden värinästä, ja mikäs saisi värähtelyjä paremmin liikkeelle kuin sopivasti möyrivä rockmusiikki. Niinpä Kiss viedään Australian Port Lincolniin, missä yhtye esittää veden äärellä keikan, jonka levittämien ääniaaltojen toivotaan vetävän paikalle haikaloja meininkiä ihmettelemään.

Ihmiskatsojat voivat sitten katsella lasipohjaisista veneistä, miten valkohait reagoivat Kissin biiseihin. Yhtyeen on määrä esiintyä täydessä keikkatällingissä, ja konsertti kestää ainakin neljän kappaleen ajan.

”En ole ihan varma siitä, kuinka pitkään hait meitä kestävät. Toivottavasti ne tietävät ennalta Rock and Roll All Niten”, Paul Stanley kommentoi tempausta. Kaikenlaista!