Kissin Gene Simmons ja Renny Harlin paiskaavat kättä – työn alla yhteinen toimintaelokuva

Harlinin haielokuva on Simmonsin perustaman tuotantoyhtiön ensimmäinen projekti.
16.5.2023 09:43

Kiss-basisti Gene Simmons on perustanut uuden tuotantoyhtiön Arclight Filmsin Gary Hamiltonin kanssa. Simmons/Hamilton Productionsin ensimmäinen tuotanto on Renny Harlinin haielokuva Deep Water. Aiheesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Episodi-lehti Varietyn uutisen pohjalta.

Varietyn mukaan Harlinin Deep Water kertoo lentomatkustajista, joiden kone tekee hätälaskun haita kuhiseville vesille. Sekalainen sakki joutuu tekemään yhteistyötä ja tulemaan toimeen keskenään selvitäkseen hengissä.

”Suurimpiin onnistumisiini ovat liittyneet lentokoneet ja hait, joten näiden kahden elementin yhdistelmä on unelma. En malta odottaa, että saan viedä yleisön elämänsä pelottavimmalle matkalle. Gene ja Gary ovat molemmat vanhoja ystäviäni ja odotan innolla, että pääsemme rokkaamaan yhdessä”, Harlin kommentoi.

Myös Simmons sanoo odottavansa yhteistyötä onnesta ovaalina.

”Olen nähnyt musiikkiurani aikana kaikenlaisia hahmoja, mutta Gary Hamilton on kunnon mies. Hän on uskomaton vastaava tuottaja ja mahtava yhteistyökumppani, joka yhdessä Archlight Films -tiimin kanssa tuo kumppanuuteen osaamistaan ja tietouttaan. Olen todella innoissani, että pääsemme aloittamaan ensimmäisen projektimme toimintaekspertti Renny Harlinin kanssa”, Simmons kommentoi.

Lisää luettavaa