Kitaravirtuoosi Oz Noy tulee Suomeen Bob Dylanin, Kissin, Madonnan ja Michael Monroen levyillä soittaneista muusikoista koostuvan trion kanssa

Kyseessä on Oz Noyn ensivisiitti Suomeen.
25.4.2023 15:26

Kitaravirtuoosi Oz Noy saapuu keväällä ensimmäistä kertaa Suomeen. New Yorkissa asuva, israelilaislähtöinen muusikko konsertoi Porin Validi Karkia -klubilla yhdessä huippumuusikoista koostuvan trionsa kanssa 13. toukokuuta.

Palkittu ja lukuisia äänestyksiä voittanut Oz Noy on levyttänyt kymmenisen soololevyä, joilla vierailevat muun muassa Joe Bonamassa, Vinnie Colaiuta, Allen Toussant ja Dweezil Zappa. Rumpuja triossa soittaa Anton Fig, joka soitti lähes kaikki rumpuosuudet Kissin Dynasty– ja Unmasked-albumeilla, ja jonka nimekkäisiin levytyskumppaneihin lukeutuvat lisäksi muun muassa Bob Dylan, Joe Bonamassa, Ritchie Blackmore, Madonna, Mick Jagger sekä Michael Monroe, jonka Not Fakin’ It -soololevyllä Fig oli mukana. Basisti Jimmy Haslip oli puolestaan perustamassa Grammy-palkittua Yellowjackets-yhtyettä ja on soittanut urallaan muun muassa Rod Stewartin, Chaka Khanin ja Bruce Hornsbyn kanssa. Haslip on myös toiminut Kissin haamusoittajana yhtyeen Creatures of the Night -albumilla.

Oz Noy Trion ainutlaatuiselle keikalle on myynnissä rajoitetusti lippuja. Liput maksavat 49 euroa ja ne ovat varattavissa sähköpostitse. Katso lisätietoa täältä.

Lisää luettavaa