Kitaristi latoo suorat sanat Skid Rown ja Sebastian Bachin yhteenpaluun mahdollisuuksista

24.5.2024 11:54

Skid Rown perustajakitaristi Dave ”Snake” Sabo vieraili hiljattain The Hook Rockspodcastin haastateltavana. Juttutuokion aikana Sabolta kysyttiin, voisiko yhtye palata vielä yhteen klassisen kokoonpanon aikaisen laulaja Sebastian Bachin kanssa.

”Vastaus on sama kuin viimeiset 20 000 vuotta”, kitaristi sanoo. ”Niin ei vain tule tapahtumaan. Sanon näin joka kerta, mutta olen kiitollinen, että ihmiset ovat niin kiinnostuneita siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mutta minun on myös pakko toistaa, että tässä ei ole kyse… tässä on kyse tyytyväisyydestä siihen, missä on. Puhun nyt siis henkilökohtaisesti. Ensinnäkin minun on pakko avautua tästä, sillä syy siihen on se, että me kolme, minä, Scotti [Hill] ja Rachel [Bolan] olemme keskustelleet aiheesta, ja olemme tulleet samaan tulokseen. Emme halua enää lähteä sille polulle. Emme vain yksinkertaisesti halua.”

”Rachelia on kurmotettu tästä paljon vuosien varrella”, Sabo jatkaa. ”Hän on saanut syyt niskoilleen, tyyliin ’kyse on Rachelin egosta.’ Se on ihan hevonkukkua. Se ei pidä paikkaansa. Minusta tuntuu pahalta, että hän on joutunut ottamaan syyt niskoilleen vaikka ei ole koskaan sanonut mitään halventavaa tai vastaavaa. Mutta tiedätkö mitä? Totuus on, että Rachel, Scotti ja minä… nautimme olostamme bändissä ja olemme hyvin tyytyväisiä. Se on ollut niin mahtava kokemus viimeiset 35 vuotta kaikkine nousuine ja laskuineen. Emme vain halua palata tuohon tiettyyn osaan historiastamme.”

”Rakastan niitä biisejä ja monia muistoja, joistain muistoista en niin välitä”, Sabo lisää. ”Tunnemme samoin niin yksilöinä kuin ryhmänäkin. Tämä ei ole yksin Rachelin mielipide tai liity kenenkään egoihin tai mihinkään. Haluan vain tehdä asian selväksi, ettei kukaan tekisi omia olettamuksiaan siitä, että Rachel Bolan sanoo ei. Me kolme olemme yksimielisiä.”

Laulaja Erik Grönwall poistui yhtyeen riveistä alkuvuonna terveyssyistä. Halestorm-solisti Lzzy Hale on sittemmin hoitanut laulajanpestiä yhtyeen viimeisimmillä keikoilla.

Lisää luettavaa