Kolmekymppiselle Nummirockille käy kuten kolmekymppisille on tapana käydä – se paisuu ja turpoaa eikä mahdu enää vanhoihin kuteisiin

Children of Bodom Nummirockissa vuonna 2016.

Nummirock tiedottaa yleisölleen iloisia uutisia: viime vuoden erikoisuudeksi tarkoitettu neljäs festarointipäivä järjestetään tänäkin vuonna. ”30-vuotisjuhlien erikoisuudeksi tarkoitettu Nummirockin neljäs päivä otettiin niin hyvin vastaan, että se toteutetaan myös tulevana juhannuksena. Portit aukeavat jo keskiviikkona 21. kesäkuuta”, lukee tapahtuman tiedotteessa.

Keskiviikon kiinnityksiin kuuluvat Kaunis Kuolematon, Shade Empire ja tulokasosaston orkesteri Nighon, jonka musiikkia kuvaillaan sinfonisen elokuvamusiikin ja industrial metalin liitoksi.

Tapahtuman muuhun ohjelmistoon on lisätty hollantilainen Epica, Mokoma, Ember Falls ja Dimman. Covereita paikan päällä esittävät High School Dropouts (pop punk), Laid to Rest (Lamb of God) ja Kill with Cover (Manowar).

Festivaalin aiemmin julkistettuja bändejä ovat muun muassa Anaal Nathrakh, Carach Angren, DevilDriver, Gaahls WYRD, HateSphere, Jinjer, Raised Fist, Rhapsody, Abhorrence, Ajattara, Eläkeläiset, Ensiferum, Gloomy Grim, Insomnium, Huora, King Satan, Korgonthurus, Korpiklaani, Mors Principium Est, Nicole, Psychework, S-Tool, Suamenlejjona, Swallow the Sun, Temple Balls, Vorna, Whispered, Wintersun ja Wolfheart.

Nummirock järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä juhannuksena 21.–24.6. Liput tapahtumaan maksavat alkaen 125 euroa Tiketistä, Lippu.fi:stä ja Ticketmasterista. Auto- ja telttapaikka kuuluvat lipun hintaan.