”Miksi 18 edellistä COVIDia ei sulkenut koko maata?” ihmettelee koronaskeptikko Ted Nugent

Chris duMond/Shutterstock/All Over Press

"Miksi AIDS, espanjantauti, lintuinfluenssa, Länsi-Niilin kuume tai jokavuotinen influenssa eivät sulje koko maata?" kummastelee Nugent.

Koronaan skeptisesti ja kriittisesti suhtautuva rokkari Ted Nugent teki keskiviikkona (7.4.) Facebook Live -lähetyksen, jossa tämä osoittaa olevansa syvästi pettynyt ja harmissaan, että hän ei pääse rajoitusten vuoksi vieläkään keikkailemaan. Samaisella videolla Nugent myös ihmettelee, miksi vasta yhdeksästoista COVID on sulkenut koko maan.

”Tämän vuoden kiertue on peruttu, jälleen. Tuotantoyhtiöt eivät anna meidän kiertää tänäkään vuonna. Nuo valehtelevat, huijaavat, likaiset COVID-19 friikit”, Nugent puuskahtaa.

”Koska olen addiktoitunut totuuteen, logiikkaan ja maalaisjärkeen, vaadin vastausta kysymykseen, miksi 18 edellistä COVIDia ei sulkenut koko maata? Ensin oli COVID-1, sitten COVID-2, -3, -4, -5, -6, -7, -8, -9, -10, -11, -12, -13, -14, -15, -16, -17, -18. COVIDit yhdestä kahdeksaantoista eivät sulkeneet mitään, mutta yhtäkkiä COVID-19 teki niin, vaikka selviytymisprosentti on 99,8. Miksi AIDS, espanjantauti, lintuinfluenssa, Länsi-Niilin kuume tai jokavuotinen influenssa eivät sulje koko maata?”

Niin. Joku on vaan tainnut jättää Nugentille kertomatta, että Maailman terveysjärjestön antama virallinen COVID-19 -nimi muodostuu sanoista corona (CO), virus (VI) ja disease (D) ja 19 ei ole järjestysnumero vaan viittaa vuoteen, jolloin sairaus tunnistettiin eli 2019.

Samaisella videolla Nugent kertoi myös jälleen pitävänsä koronaan kuolleiden määrää liioiteltuna ja konservatiivimedian ylläpitämänä valheena.

”Väittävät että viisisataatuhatta ihmistä on kuollut koronaan. Paskanmarjat. Uskon, että tutkijat kaikissa 50 osavaltiossa on pakotettu merkitsemään kuolemia koronan syyksi. ’Kirjasin kuolintodistukseen, että hän menehtyi tukehtumiseen, mutta he pakottivat merkitsemään sen koronaksi’. ’No, tämä tyyppi puukotettiin kuoliaaksi, mutta he pakottivat merkkaamaan sen koronaksi’. ’Tämä kaveri jäi sivuluisussa olleen täysperävaunurekan alle ja varikset nokkivat hänen ruumistaan, mutta he pakottivat merkkaamaan sen koronaksi'”, Nugent leukailee.

Aiheesta uutisoi Blabbermouth.