Korpiklaanin, Beast In Blackin ja Stargazeryn muusikot tarttuivat mitä järeimpään suomalaissävellykseen itsenäisyyspäivän kunniaksi

Suomen 103. itsenäisyyspäivän kunniaksi melkoisen nimekäs metallimuusikoiden joukko on tarttunut Jean Sibeliuksen säveltämään Finlandiaan.

J. Palmroosin, joka kunnostautuu myös lauluissa ja koskettimissa, kipparoimassa projektissa laulavat Ilkka Keskitalo (King Company), Pete Ahonen (Burning Point, Stargazery), Jonne Järvelä (Korpiklaani, Jonne), Jari Tiura (Stargazery, Michael Schenker Group),  Seidi Koivusalo (Epileptica, Ekakierros) ja Tomi Kurtti (Mysterizer). Komppikitarassa kuullaan Esa Orjatsaloa (Metal De Facto, Bloody Hell), soolokitarassa puolestaan Tomi Nikulaa (Epileptica) ja Joonas Pulkkista (Shereign, Black light  discipline). Basson varressa häärii Lauri Huovinen (Bad Baron, Zarthas) ja rumpujakkaralla tahtia lyö Atte Palokangas (Beast In Black, Agonizer, Thunderstone).

”Suomen itsenäisyyden sadantena kolmantena vuonna maailma ja suomi on kokenut jotain ennen näkemättömän katastrofaalista. Vaikka pandemia on rajoituksineen tuonut monille pelkoa ja menetyksiä, on musiikki silti asia, joka yhdistää ihmisiä jopa kaikkein epätoivoisimmalla hetkellä.  Itsenäisyyspäivän kunniaksi 13 hienoa muusikkoa on kokoontunut soittamaan ja laulamaan kappaletta, jolla on varmasti paikka jokaisen suomalaisen ja Suomessa asuvan sydämessä. Pidetään toisistamme huolta. Keep listening metal!”, J. Palmroos kirjoittaa videon yhteydessä.

Kuuntele metalliksi muunnettu järkäle alta.