Kotiteollisuudesta vaaraa Stam1nalle ja Viikatteelle?

25.6.2008 18:59

Juhannuksena järjestetyn Himosfestivalin aikana oli lähellä tapahtua kauheita. Kotiteollisuuden ikioman keikkabussin (yhtyeen entinen ajokki Neuvostoliittohan on jo muiden käytössä) jarrut pettivät Himoksen festivaalialueen kupeessa sijaitsevassa alamäessä.

Juhannuksena järjestetyn Himosfestivalin aikana oli lähellä tapahtua kauheita. Kotiteollisuuden ikioman keikkabussin (yhtyeen entinen ajokki Neuvostoliittohan on jo muiden käytössä) jarrut pettivät Himoksen festivaalialueen kupeessa sijaitsevassa alamäessä. Tilanteessa olivat katastrofin ainekset ilmassa.

– ABS-jarrujärjestelmä siinä petti. Meidän kuski veti sitten käsijarrulla auton poikittain eikä kukaan lopulta edes loukkaantunut. Pari Viikate-yhtyeen teknikkoa olivat kyllä vaarassa jäädä alle, mutta onneksi tilanteessa ei käynyt sen pahemmin, Kotiteollisuus-basisti Janne Hongisto sanoo.

Juhannuksen aikoihin liikkuneet huhut tyyliin "Stam1nan kaverit pelleilivät Kotiteollisuuden bussin edessä ja olivat kuolla" ja "melkein koko Viikate oli menehtyä Kotiteollisuuden bussin alle" ovat siis hieman liioiteltuja?

– Näinkin asiaa voisi luonnehtia. Sellaisesta toiminnasta olisikin muuten syntynyt mahtavia lööppejä, Hongisto nauraa.

Kotiteollisuuden Jouni Hynynen selvisi tapauksesta traumoitta.

– Olin tilanteen tapahtuessa nukkumassa. Heräsin kuitenkin siihen ryskeeseen ja joku otti sitten minusta kuvan heti herättyäni. Vakavaksihan se on näköjään vetänyt, Hynynen pudistelee päätään ja viittaa alla olevaan kuvaan.

Jouni Hynysen haastattelu myös uudessa Soundi-lehdessä.

Lisää luettavaa