Kristillisen rockyhtye Skilletin keulakuva kutsuu Rage Against the Machinea ”valtiovaltarokiksi” – ”Minä olen nyt se vallankumouksellinen”

Rex Features/Paul A Hebert/Shutterstock/All Over Press

Kristillisen rockyhtye Skilletin keulamies John Cooper kritisoi rokotetta edellyttävillä areenoilla ensi vuonna kiertävää Rage Against the Machinea.

”Pidän itseäni yleisesti melko suopeana ihmisenä, tai yritän ainakin olla sellainen, ja en oikeasti välitä otatko rokotteen vai et”, mies aloittaa Apologia Radion haastattelussa koronarokotteista puhuessaan. ”Enkä tiedä välitätkö sinä kuinka paljon siitä, että otanko minä rokotteen. Se ei liikuta minua. On tiettyjä asioita, joiden yhteydessä voit valita. Mutta on ollut tämä kollektiivinen ajatus… tarkoitan että ihmiset menevät hulluiksi. Odotan vain oikeasti puolen maasta syövän ruohoa.”

”Mikä on minusta todella outoa on se, että olen puhunut uskostani Kristukseen jo pitkään valvavirrassa”, Cooper jatkaa. ”Ollaanpa rehellisiä – kaikki valtavirran maailmassa eivät ole hulluina aiheeseen. He eivät välttämättä rakasta kuulla Jeesuksesta, mutta he sietävät minua – jotkut ovat jopa tukeneet minua. Mutta kerronpa nyt jotain: suurin vastustus, jota olen koskaan saanut – siis koskaan – uskooni liittyen, on ollut kantani rokote- ja maskipakkoihin. Se on kuin olisin… – se on kuin anteeksiantamaton synti.”

Tästä päästäänkin miehen ajatuksiin Rage Against the Machinesta.

”Monet bändeistä eivät tiedä mitä tehdä. Ja kun sanon he, tarkoitan meitäkin”, mies lisää. ”Emme tiedä mitä tehdä, sillä olemme viihdealalla, jota sosiaalinen media ja media ylipäätään suurilta osin pyörittävät. Eikä sinun sallita sanovan mitään vastaan… Rage Against the Machine sanoo ihmisille, että jos he eivät ota rokotetta… Rage Against the Machinesta on tullut osa koneistoa. Se on hullua. Olen että hetkinen – minä olen nyt se vallankumouksellinen? Minä olen vallankumouksellinen ja Rage Against the Machine on vain ’valtiovaltarokkia’. Vanhempi veljeni keksi ’valtiovaltarokki’-termin, joka on minusta melko mahtava. Se on aika mahtava – hieno tapa pilkata jotakuta.”