Kuhinaa Guns N’ Rosesin some-kanavissa – Duff McKagan otti kantaa Trumpia vastustavaan Women’s March -kampanjaan

23.1.2017 11:27

Guns N’ Roses ja Donald Trump eivät sovi yhteen. Tämä nähtiin jo Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjan aikana, kun Axl Rose twiittaili Trumpista vähemmän mairittelevaan sävyyn, ja eilen Gunnarit jatkoivat hyväksi havaitulla linjallaan kannattamalla julkisesti tuoretta presidenttia vastustavaa Women’s March -kampanjaa.

GNR:n Facebook-sivulla julkaistiin kuva Duff McKaganista Women’s March -paita yllään asiaankuuluvan hashtagin kera. Ja sellaiseksi on maailma mennyt, että tuollainen pienikin mielenilmaus vetää kuvapäivityksen kommenttiketjun täyteen ”suu kiinni ja soittakaa rockia” -selvittäjiä.

Mistäköhän lähtien tuollainen urputtaminen on alettu kokea jotenkin perustelluksi? Ne kuittailut vielä ymmärtää, että GNR on vähän irvokas yhtye ottamaan kantaa naisten oikeuksien puolesta – yhtyeen katalogissa kun on aika paljon naisvihamieliseksi tulkittavaa musiikkia.

Tätä aihetta käsittelevien uutisten kommenttiketjut ovat muutenkin tällä hetkellä aika nk. reteää meininkiä. Jos suomalaisten sanotaan jakautuneen kahteen leiriin, ei tilanne näytä olevan parempi Atlantin takanakaan. Tai oikeastaan missään läntisessä maailmassa.

Lisää luettavaa