Kuinka taittuu Bruce Springsteeniltä Bon Jovi? Tälläistäkin nähtiin Grammy-tapahtumassa

4.2.2024 21:52

Grammy-viikonloppu polkaistiin käyntiin MusiCares Person of the Year -palkintogaalalla. Tunnustus myönnettiin tällä kertaa Jon Bon Joville. New Jerseyn kultakurkku liittyi näin muun muassa Joni Mitchellin, Neil Youngin, Lionel Richien ja Dolly Partonin kunnianarvoisaan joukkoon. Paikalla olivat myös edelliset voittajat Bruce Springsteen ja Paul McCartney.

”Haluan kiittää sankariani, ystävääni ja mentoriani Bruce Springsteeniä”, Bon Jovi lausui kiitospuheessaan. ”Brucen äiti menehtyi kaksi päivää sitten. Kun kuulin uutiset, hän oli jo lentokoneessa matkalla tänne. Hän halusi olla täällä tänä iltana MusiCaresin ja minun takiani, ja olen siitä hänelle ikuisesti kiitollinen.”

Bon Jovi kiitti myös McCartneytä.

”On ihan realistista sanoa, että syy siihen miksi suurin osa, ellei jokainen meistä, on täällä, johtuu sinusta. Suuret kiitokset, että olit Beatle, Paul.”

Springsteen nousi illan aikana myös lavalle ja esitti Bon Jovin kanssa Who Says You Can’t Go Home- sekä Promised Land -kappaleet.

Muihin Bon Jovia illan aikana tulkinneisiin artisteihin lukeutuivat Melissa Etheridge, Jason Isbell, Shania Twain, Sammy Hagar, Jelly Roll, Mammoth WVH ja Lainey Wilson.

Alla Bon Jovin ja Springsteenin duetot.

Grammy-palkinnot jaetaan maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Crypto.com Arenalla Los Angelesissa.

Lisää luettavaa