Kuinkakohan pallomme kestäisi tämän metallijumalien kohtaamisen? – Tony Iommi kertoo haluavansa tehdä musiikkia Rob Halfordin kanssa

23.3.2018 21:07

Kitarajumala Tony Iommi on kertonut olevansa halukas paiskimaan musiikillista yhteistyötä metallijumala Rob Halfordin kanssa. Muusikkosuuruudet tapasivat hiljattain Metal Hammerin kuvauksissa, jonka yhteydessä Iommi ilmaisi halunsa tehdä jotakin tulevaisuudessa Halfordin kanssa. ”Olemme puhuneet siitä jo iät ajat. Olisi hienoa kirjoittaa biisi tai pari, tai muuta vastaavaa, kunhan aika on oikea”, Iommin kerrotaan todenneen. ”Haluaisin tehdä niin. On hienoa työskennellä sellaisten ihmisten kanssa joita kunnioitat ja joista pidät.”

Miehillä on jo toki yhteistä historiaa Halfordin paikattua vuosien varrella sekä Ronnie James Dioa että Ozzy Osbournea Black Sabbathin keulilla. Aiemmin tänä vuonna Iommi kertoi pitäneensä taukoa biisinkirjoituksesta muuttokiireidensä ja hyväntekeväisyystyön johdosta, mutta ilmeisesti palo uuden materiaalin luomiseen olisi hiljalleen jälleen syttymässä. Halfordilla taasen on pitänyt viime aikoina kiirettä Judas Priestin uutuusalbumi Firepowerin valmistelun ja julkaisun kanssa, ja yhtye kiertää paraikaa Pohjois-Amerikkaa tuotostaan promoamassa.

Lisää luettavaa