Kuka pelätyn kurkkulaulun taitaa? Ilosaarirock julkisti harvinaisen kirjavan nipun uusia esiintyjiä

11.2.2020 10:16

Joensuun Ilosaarirock tiedottaa uusista esiintyjistä, ja tässäpä on melkoinen kavalkadi erilaisia artisteja. Festivaali tarjoaa tällä kertaa yleisölle niin mongolialaista kurkkulaulumetallia kuin stadionräppiäkin.

Ilosaaren uusia ulkomaisia julkistuksia ovat yhdysvaltalaisräppäri Machine Gun Kelly, mongolialainen The Hu ja jenkkirock-ryhmä Highly Suspect. Kotimaisia lisäyksiä ovat Lauri Tähkä, Gettomasa, Amorphis, Insomnium, Battle Beast, Apulanta, Vesala, Pyhimys, Ruusut, Ellinoora, Maustetytöt, Räjäyttäjät, Karina, Lähiöbotox sekä Paleface, joka soittaa tulevana kesänä Helsinki–Shangri-la-levyn ympärille rakennettuja teemakeikkoja.

”Halutaan tuoda Laulurinteelle uutta ja kiinnostavaa musiikkia, genreistä välittämättä. Pääasia on, että artistit tarjoavat tajunnanräjäyttäviä keikkoja”, kirjoittaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 17.–19. heinäkuuta. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla sekä Lippupisteen ja Tiketin palveluissa.

Lisää luettavaa