Kuka sanoi, että moshpitit kuuluvat vain metallikeikoille? Oxfordin sinfoniaorkesterin konsertissa riehuttiin kuin viimeistä päivää

No nyt on meininkiä!
27.7.2023 21:48

Voisi kuvitella, että yleisön osallistuminen klassisen musiikin konserteissa olisi hieman hillitympää vaikkapa rokkikeikkoihin verrattuna. Viime viikonloppuna Britanniassa Oxfordshiressä järjestetyltä Truck Festivalilta kuvatut videot näyttävät, ettei näin välttämättä ole.

Oxfordin sinfoniaorkesterin konserteista festivaalilla on tullut aivan oma juttunsa. Tapahtuman sivuilla kerrotaankin, että orkesterin esiintymiset festareilla ovat ”legendaarista kamaa. Rentoudu upeiden äänien parissa tai nouse ylös, tanssi, moshaa ja crowdsurfaa. Emme vitsaile”.

Keikalta kuvatut videot ovat kerrassaan hilpeää katsottavaa. Yleisö esimerkiksi järjestää moshpitin Indiana Jones -tunnuskappaleen soidessa ja hyppii William Tell Overturen tahtiin – ja vielä melkoisen kurjassa säässä! Videomateriaalia löytyy myös aiemmilta vuosilta, eikä meno näytä olleen ainakaan yhtään vaisumpaa. Katso itse alta.

@camburnett_

best video i’ve ever taken tbh #fyp #video #truckfest #oxfordsymphony #indianajones

♬ original sound – Cam Burnett

@suehma1

♬ original sound – Suehma1

@laylajosephinekate

Oxford Symphony Orchestra just got 25,000 new fans… #truck #truckfest2022 #truckfestival #truckfestival2022 #oxfordsymphony #festi #festival #ukfestival #britishfestival #moshpit

♬ original sound – layla

Lisää luettavaa