Kun kaikkien aikojen neljänneksi tuottoisin kiertuekaan ei auta – Slashin uutuusalbumin myyntilukemat eivät päätä huimaa

7.10.2018 16:25

Ei liene liioiteltua väittää, että Guns N’ Roses -kitaristi Slashin osakkeet ovat tällä hetkellä korkeimmalla tasolla miesmuistiin, kiitos Not in this lifetime… -kiertueen massiivisen menestyksen. Siihen nähden onkin hivenen yllättävää, että kitarasankarin julkaistessa uuden sooloalbumin raudan hehkuessa vielä miltei kuumimmillaan, sen myynti osoittautuu näinkin tahmeaksi.

Yhdessä Myles Kennedyn ja The Conspirators -yhtyeen kanssa työstetty Living the Dream debytoi nimittäin Billboard 200 -listalla sijalla 27, myyden 19 609 kappaletta viikon aikana. Levymyynnin sakatessa ja rockmusiikin nykyinen asema huomioon ottaen kysymyksessä ei tietenkään ole mikään täydellinen fiasko, mutta trendi on selkeästi laskeva. Edellistä, ennen Gunnari-paluuta tehtyä World On Firea kaupattiin samassa ajassa reilut 25 000 kappaletta kun taas vuoden 2012 Apocalyptic Loven myyntiluvut olivat 38 000.

Vierailevien laulajien kanssa toteutettu ensimmäinen Slash-soolo pesi kuitenkin kaikki Conspirators-levytykset myymällä 60 000 kappaletta ensimmäisellä viikollaan.

Lisää luettavaa