Kun karhu meinasi tupsahtaa keskelle goottipop-videon kuvauksia – ensi-illassa Herra Ylpön ohjaama Verhot-uutuus

10.5.2017 10:23

Kaikkea voi sattua, kun muusikkoryhmä hakee taiteellisten ambitioidensa täyttymystä. Verhot oli kuvaamassa tuoreina musiikkivideotaan kylmänä kesäyönä Porvoon seudulla, kun läheiseltä suolta alkoi kuulua epäilyttävää rapinaa.

”Kaislikon keskeltä alkoi kuulua voimakasta lähestyvää kohinaa. Sen seurauksena paettiin kauemmas kuvauspaikalta. Hetkeä myöhemmin ääni alkoi etääntyä ja olio katosi”, kertoo laulaja-kitaristi Mikko Pietilä.

”Seuraavana päivänä saatiin kuulla paikallisilta asiantuntijoilta, että siellä suolla oli tavattu nuori karhu. Ei siis välttämättä ollut kovin kaukana, että karhu olisi tallentunut mukaan videolle.”

Sillä lailla! Tämä metsän kuninkaan melkein tähdittämä ja Herra Ylpön ohjaama video saa nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla, joten katso alempaa, mitä rämeiköllä saatiin aikaiseksi. Yhtye lupaa, että tällä kertaa bändin surumielisessä soundissa kuuluu aiempaa selvempi pilkahdus auringonpaistetta.

”Verhojen maailma ei ole enää niin mustavalkoinen. Bändille ominainen haikean kaunis pohjavire on edelleen läsnä, mutta tällä kertaa kirkkaammissa väreissä. Konkreettisesti oman lisävärinsä bändiin on tuonut uusi basisti Roxsy Surowiak: hänen rouhea soittotyylinsä täydentää osaltaan mainiosti Verhot-soundia”, Pietilä kertoo.

”Myös Roxsyn luova ja inspiroiva persoona on tuonut positiivista värinää tekemiseen. Bändin ydinryhmä on muutosten myötä tiivistynyt trioksi, ja alkuperäisestä kokoonpanosta on lisäkseni mukana kitaristi Toni Lunden. Taustajoukoissa vaikuttaa edelleen Arttu Volanto (kosketinsoittimet ja kitarat). Nyt kesäsinglen myötä bändi on aktivoitumassa myös keikkojen osalta kohti uutta albumia.”

Lisää luettavaa