Kun lihallinen himo menee vanhemmuuden edelle – Rammstein-kitaristin sivuprojektilta pukkaa uutta videota

Rooleissa itse Richard Z. Kruspe sekä tämän tytär.

Rammstein-kitaristi Richard Z. Kruspe on julkaissut uuden musiikkivideon sivu- ja sooloprojektinaan toimivan Emigraten kappaleelle You’re So Beautiful. Kappale löytyy Emigraten 30. marraskuuta julkaistulta A Million Degrees -pitkäsoitolta.

Bill Yukichin ohjaamassa ja Kruspen kanssa ideoimassa runsaasti paljasta pintaa sisältävässä videossa pienen tytön isä piehtaroi lihallisten himojen vallassa jättäen tyttärensä oman onnensa nojaan. Mies havahtuu lopulta laiminlyönteihinsä, mutta liian myöhään. Rooleissa nähdään itse Kruspe sekä tämän 7-vuotias tytär Maxime Alaska Kruspe Bossieux.

”Minulla oli ensin vaikeuksia kappaleen tarinan kanssa, mutta yhtäkkiä se olikin ihan ilmiselvää. Se kertoo tyttärestäni. Videolla, joka on kuin 70-luvun Los Angelesiin sijoittuva elokuva, esitän isää ja se näyttää, miten ihmissuhteet voivat mennä pieleen eikä uutta mahdollisuutta korjata virheitä välttämättä tule”, Kruspe kuvailee.

”Mitä tahansa teenkin Rammsteinin tai Emigraten kanssa, siinä on mukana vähän omaa tarinaani. Saatan liioitella tai lisätä niihin vähän väriä, mutta pääasiassa kaikki on henkilökohtaista.”