Kun muut hidastavat tahtia, Judas Priest sen kun porskuttaa: uusi albumi on jo suunnitteilla

12.3.2019 14:02

Kun raskaan rockin jättiläiset ikääntyvät, yhä useampi bändi alkaa lopetella uraansa. Esimerkiksi Kiss lähti juuri jäähyväiskiertueelle, ja Ozzy Osbourne aikoo hänkin lopettaa maailmankiertueiden tekemisen.

Judas Priest ei kuitenkaan kuulu tähän ryhmään: orkesteri suunnittelee jo uutta levyä.

Classic Rock uutisoi Rob Halfordin haastattelusta, jossa Priest-laulaja kertoo yhtyeen aikovan ”ehdottomasti” julkaista vielä uutta musiikkia. Viimevuotinen Firepower-albumi keräsi runsaasti kiitosta ja yhtye vaikuttaa itsekin tuotokseen niin tyytyväiseltä, että haluaa palata studioon pian.

”Tiedossa on varmaan samaa kuin tähänkin asti. Judas Priestillä menee hyvin, olemme täysin liekeissä musiikin parissa”, Halford vastasi, kun australialaisen May the Rock Be with You -median toimittaja kysyi häneltä, mitä Priest aikoo seuraavaksi.

”Faneilta ja ihan kaikilta saamamme tuki saa meidät ajattelemaan: ’Mitähän seuraisi, jos tekisimme uuden biisin, sitten toisenkin uuden biisin ja seuraavaksi kokonaisen albumin? Voisimme oikeastaan lähteä taas kiertueellekin.'”

Judas Priest on tulossa Suomeenkin, mutta keikan ajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa. Helmikuuksi suunniteltu konsertti Ozzy Osbournen kanssa peruuntui Ozzyn sairastelun vuoksi, mutta korvaava päivä ilmoitetaan tässä joskus. Toivottavasti pikapuolin!

Lisää luettavaa