Kun Ozzy Osbourne vietiin lääkärille, häntä vain nauratti – lääkäri sen sijaan kauhistui näkemästään

22.10.2018 10:21

Ozzy Osbourne joutui hiljattain perumaan keikkoja terveysongelmien vuoksi. Rolling Stone kertoo nyt täsmälleen ottaen, mistä sairauslomassa on kysymys: perin juurin häijystä stafylokokki-infektiosta, joka olisi saattanut viedä laulajan hengen. Tai tarkalleen ottaen kolmesta samanaikaisesta infektiosta.

Kaikki alkoi siitä, kun Ozzy huomasi, ettei hänen normaalisti käyttämänsä peukalorengas mahtunut enää sormeen. Pian sormi oli paisunut jo groteskin kokoiseksi.

”Se oli helvetti soikoon hehkulampun kokoinen”, Ozzy kertoo Rolling Stonen mukaan. ”Friikkasin täysin.”

Ozzy näytti sormeaan vaimolleen Sharonille, joka veti artistin pikavauhtia lääkärin puheille. Perillä Ozzy veisteli lähinnä vitsejä, mutta lääkäriä ei naurattanut.

”Lääkäri totesi, että ette taida nyt ymmärtää, miten vakavasta ongelmasta on kysymys. Sharonkin kivahti, että lopeta nyt tuo saatanan vitsailu. Minä vain sanoin, että minun kätenihän se on, mutta kukaan ei nauranut”, Ozzy kertoo.

Lääkäri selosti, että pahimmillaan tämäntyyppinen tartunta voi olla tappava, ja Ozzylla oli yhdessä sormessa kolme erillistä infektiota. Sormi leikattiin, ja Ozzy parantelee kättään vahvojen antibioottien avulla. Miehen kiertue jatkuu ensi vuonna. Suomeen hänen on määrä saapua 24 helmikuuta.

”En pystynyt leikkauksen jälkeen tekemään juuri mitään. Olen oikeakätinen. En pystynyt pyyhkimään edes persettäni. Eikä kotona ollut kovin montaa vapaaehtoista, joka olisi halunnut hoitaa sen homman”, Ozzy sanoo.

Lisää luettavaa