”Kunpa olisin voinut olla vierelläsi viimeisinä tunteinasi” – Jaz Coleman julkaisi tunteikkaan jäähyväisviestin Geordie Walkerille

29.12.2023 10:12

Killing Joken maineikas kitaristi Geordie Walker kuoli 26. marraskuuta 64-vuotiaana. Nyt yhtyeen keulakuva ja Walkerin pitkäaikainen bänditoveri Jaz Coleman julkaisi pitkän ja tunteikkaan jäähyväisviestin uskolliselle asetoverilleen. Coleman muistelee Walkeria Instagram-tilillään muutaman yhteisen kuvan kera.

”Jo päivien ajan olen tuijottanut tyhjää paperia edessäni pystymättä kirjoittamaan mitään. Kuinka voisin kuvailla tätä mittaamatonta surua sisälläni? Tai tiivistää viimeiset 45 vuotta muutamaan tekstikappaleeseen?” Coleman kirjoittaa.

”Tämä eeppinen yhteinen matkamme – kaikki vaikeudet ja voitot, tuhannet keikat, kaikki ne useat elämät jotka olemme jakaneet tämän lyhyen elämän aikana ympäri maailman. Mikään tästä ei olisi ollut mahdollista ilman horjumatonta määrätietoisuuttasi. Kun hommat menivät vaikeiksi ja rahat loppuivat, muut lähtivät – sinä et koskaan.”

Coleman kiittelee edesmennyttä ystäväänsä vuolaasti siitä, miten tämä oli läsnä joka ikisessä Killing Joken konsertissa ja jokaisella bändin äänitteellä. Hän lisää, että Colemanin raittius piti kaksikon erossa toisistaan viime vuodet, mutta vuosikymmenten kumppanuuden jälkeen toverukset olivat silti läheisiä ja tiesivät voivansa luottaa toistensa apuun.

”Kunpa olisin voinut olla vierelläsi viimeisinä tunteinasi lohduttamassa sinua. Saan kuitenkin itse lohtua siitä, että tiedän isäsi Ronin, Terry Coxin, Ravenin ja Alan Gloverin odottavan sinua tuonpuoleisessa, ja että sinä odotat minua kun oma aikani koittaa. Olemme löytäneet toisemme ennen, ja löydämme toisemme myös uudelleen”, Coleman kirjoittaa.

”Geordie, rakas veljeni, sinä elät sydämessäni ikuisesti. En koskaan toivu poismenostasi. Kaikki tekosi loistavat kirkkaina aikojen loppuun asti.”

Lue koko kaunis kirjoitus alta:

Lisää luettavaa