Kuopiorockin ensimmäiset esiintyjät julki: Kingston Wall -spesiaali, Tarot, Apulanta, Amaranthe…

Lipunmyynti käynnistyy ohjelmajulkaisujen myötä toden teolla.
30.11.2023 09:00

Ensi kesänä 25.-27.7.2024 juhlittava Kuopiorock on julkistanut ensimmäiset esiintyjäkiinnityksensä. Väinölänniemellä nähdään monipuolinen ja kova kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä rocktähtiä, sillä mukana ovat muun muassa suomirockin jättiläiset Apulanta ja Eppu Normaali, ruotsalainen melodista metallia, poppia ja elektroa yhdistelevä Amaranthe, yhden viidestä paluukeikastaan Kuopiorockissa soittava Suburban Tribe sekä vientitoivo Blind Channel. Paikallisväriä Kuopiorockiin tuovat metallimusiikin pioneeri Tarot, jo 1987 perustettu kotimainen Warmath sekä joka ikisessä nykymuotoisessa Kuopiorockissa esiintynyt Turmion Kätilöt.

Kuopiorockissa nähdään tulevana kesänä myös Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen eksklusiivinen JJylli & Kuoppis – Music of Kingston Wall, ruotsalainen hard rock -yhtye Hardcore Superstar, tänä vuonna sekä levy-yhtiönsä Sakara Recordsin että Kurimus-albuminsa 20-vuotisjuhlia viettänyt Mokoma, Kotiteollisuus, Nyrkkitappelu sekä Lordi. Lisää ohjelmistoa julkistetaan helmikuussa.

Kesän 2024 Kuopiorockin lipunmyynti käynnistyy ohjelmajulkaisujen myötä toden teolla Aikainen kukko -lippuina, jonka myötä festivaalin virallisista myyntikanavista on mahdollista ostaa niin koko viikonlopun kuin yhden päivän festivaalilippuja. Myös Osuma VIP-liput avautuvat myyntiin verkkokauppoihin. Alehintaiset liput ovat myynnissä vuoden loppuun asti.

Lisää luettavaa