Kuumottava stalkkeri piinaa No Doubt -basistia – Uskoo kuolleen näyttelijän olevan elossa muusikon kotona

Tony Kanal hankki lähestymiskiellon uhkaavasti käyttäytyneelle vainoajalle, joka uskoo Heath Ledgerin olevan yhä elossa.
6.4.2022 14:15

TMZ-lehden mukaan No Doubt -yhtyeen basisti on hankkinut väliaikaisen lähestymiskiellon George Leonardopoulos -nimiselle miehelle, joka on muusikon mukaan yrittänyt toistuvasti tunkeutua hänen kotiinsa. Tapaukseen liittyy varsin erikoisia ja jopa kuumottavia piirteitä.

Kanal nimittäin asuu Los Angelesissa talossa, jonka entinen omistaja on edesmennyt näyttelijä Heath Ledger, joka muistetaan erityisesti roolistaan Jokerina Christopher Nolanin Batman-elokuvassa The Dark Knight. Kanal osti asunnon Ledgeriltä vuonna 2005 eli kolme vuotta ennen näyttelijän kuolemaa.

TMZ-lehti kertoo saaneensa haltuunsa Kanalin raportit, joissa tämä kertoo George Leonardopoulosin väittävän asuneensa ennen talossa Ledgerin kanssa. Leonardopoulos myös uskoo, että Ledger on yhä elossa ja piilossa Kanalin talossa. Basistin mukaan Leonardopoulos on muun muassa uhkaillut ja vaatinut päästä talon autotalliin ”herättääkseen Ledgerin”. Leonardopoulos on myös ainakin kertaalleen kiivennyt tiluksille aitojen yli ja hänet on nähty isolla kepillä ja puukolla varustautuneena.

Oikeusistuin on langettanut tunkeutujalle väliaikaisen lähestymiskiellon, joka on voimassa tapauksen tarkempaan käsittelyyn saakka. Asiaa käsitellään oikeudessa myöhemmin kuluvan kuun aikana.

Lisää luettavaa