Tarinoita tästä elämästä – Ellinooran Leijonakuningas-single kuunneltavissa

Radioaallot hittilauluillaan kesyttänyt artisti ylsi taannoisessa tulokasäänestyksessämme kahdenkymmenen parhaan joukkoon.
24.2.2016 01:38

Vuonna 2015 oululaislähtöinen nuori nainen porautui tarinoidentäyteisillä Ei hävittävää (AEIOUAO)-, Minä elän– ja Carrie-kappaleillaan yhden jos toisenkin radiota kuuntelevan suomalaisen tietoisuuteen. Mainituista lauluista keskimmäiseen törmäsitte väistämättä myös kaikki te, jotka pimeinä syysiltoina Ensitreffit alttarilla -tv-sarjan äärellä kyynelehditte.

Artisti hyräilyttämään jääneiden veisujen takana oli 17-vuotiaana levytyssopimuksen kaapannut Ellinoora nyt parikymppinen laulaja-lauluntekijä, jonka vuoden 2016 helmikuussa tiedetään olevan osa niin Provinssin kuin Ruisrockinkin tulevan kesän artistikattausta.

Viime äänestyskierroksellamme te, arvon lukijat, noteerasitte Ellinooran 16. kiinnostavimmaksi kotimaiseksi tulokkaaksi.

Siksipä ojennamme mutusteltavaksenne tämän Leijonakuningas-nimisen singlen vallan uunimureana:

Esikoiskokopitkäänsä paraikaa valmisteleva Ellinoora kirjoittaa oman musiikkinsa ohella materiaalia myös muille. Leijonakuningas-kipaleen nainen on säveltänyt yhdessä Samuli Sirviön kanssa. Sanoitus on Ellinooran käsialaa.

Muistathan että: kaikki kiehtovimmat uutuudet löydät kompaktina pakettina viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -soittolistaltamme.

Lisää luettavaa