Kuuntele ennen julkaisematon George Harrisonin kappale – Löytyy tulevalta klassikkolevyn juhlajulkaisulta

Everett Collection /All Over Press

All Things Must Pass -albumin 50-vuotispainos sisältää runsain määrin bonuksia.

George Harrisonin menestyssooloalbumi All Things Must Passin julkaisusta tuli viime vuoden lopussa kuluneeksi 50 vuotta. Asiaa juhlistetaan elokuun alussa julkaistavalla uudella juhlapainoksella, jonka kylkeen on kaivettu arkistojen kätköistä runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia. Maistaisena näistä bonuksista on nyt tarjolla yhdellä otolla toukokuussa 1970 äänitetty demoversio kappaleesta Cosmic Empire, joka ei lopulliselle levylle lopulta päätynyt. Kuuntele kappale tuosta alta.

All Things Must Pass 50-vuotisjuhlajulkaisu on saatavilla kahden, kolmen ja viiden cd:n + blu-rayn versiona, joista viimeksi mainittu sisältää alkuperäisen tuplalevyn lisäksi kaksi levyllistä demoja, levyllisen poisleikattuja otoksia ja jamitteluja. Julkaisua on saatavilla myös vinyylinä sekä Uber Deluxe -boksina, johon on pakattu kahdeksan vinyyliä, viisi cd:tä, blu-rayn, kaksi kirjaa, puinen kirjanmerkin, figuureja, piirroksia, kopio Paramahansa Yoganandan vihkosesta, hindujen rukousnauhan sekä julisteen puiseen laatikkoon pakattuna.

Marraskuussa 1970 ilmestynyt All Things Must Pass oli Harrisonin kolmas sooloalbumi ja ensimmäinen, joka julkaistiin The Beatles -yhtyeen hajoamisen jälkeen. Levyllä oli mukana pitkä lista taustamuusikoita kuten Beatles-rumpali Ringo Starr sekä Eric Clapton. All Things Must Pass otettiin hyvin vastaan niin kriitikoiden kuin suuremman yleisön keskuudessa ja se nostetaan yleensä kaikkien entisten Beatles-jäsenten soololevyjen parhaimmistoon.