Kuuntele Stam1nan uusi single Vereen piirretty viiva – nasevasti nimetty kymmenes albumi julkaistaan syyskuussa

12.5.2023 08:01

Nyt saatiin sitten uutta Stam1naakin kuultavaksi. Orkesterin tuorein single on nimeltään Vereen piirretty viiva, ja kappaleen voi ottaa saman tien haltuun tuosta yläpuolelta. Mitä tulevaan albumiin tulee, siitäkin saatiin lisätietoja.

Ensinnäkin levyn nimi on ytimekkäästi X – onhan se Stam1nan kymmenes studioalbumi, mikä kuulijalle roomalaisen numerojärjestelmän avulla kerrotaan. Toiseksi tuotoksen julkaisupäivä on 29. syyskuuta. Eiköhän tässä kesän aikana siis toinenkin single saada kuultavaksi, kukaties kolmaskin. Albumin on tuottanut Janne Joutsenniemi.

”Oli helppo valita singlebiisi, sillä se on selkeä liveraina ja täynnä myrskyävää tunnetta. Vereen piirretty viiva on kuitenkin vain yksi tunne, mitä X-albumi ilmaisee. Stam1nan kymmenes on kuin palatsin mosaiikkilattia. Sen jokainen pala on erilainen mutta tarpeellinen täydentämään kokonaisuuden. Tällaista albumia ette ole ikinä kuulleet, sillä se vaati yhdeksän aiempaa albumia valmistuakseen”, kuvailee Antti Hyyrynen.

Festaripuolella Stam1nan voi nähdä kesän mittaan ainakin Rockfestissä, Nummirockissa, Turun Metallivuoressa, Ilosaarirockissa, Qstockissa, Kotkan Dark River Festivalissa ja Jämsän Himos Metal Festissä. Syksyllä sitten lienee ohjelmassa pitkä rivi klubikeikkoja, kunhan uusi levy saadaan ensin julki.

Lisää luettavaa