Lady Gagan musiikista voi olla montaa mieltä, mutta hänen laulutaitojaan ei voi kieltää – Super Bowl -show’n lauluraita on vaikuttavaa kuultavaa

Stefani Germanotta alias Lady Gaga tempaisi hiljattain Yhdysvalloissa Super Bowl -tapahtumassa show’n, joka sai pariksi päiväksi koko internetin suunniltaan. Tuskin kukaan pystyi vierailemaan sosiaalisessa mediassa ilman, että törmäsi hehkutukseen siitä, miten Gagan spektaakkeli lakaisi suunnilleen kaikki aiemmat Super Bowl -esitykset maton alle.

Olihan se komea juu, mutta yksi show’n merkittävimmistä asioista taisi jäädä räiskeen ja eeppisyyden keskellä liian vähälle huomiolle: nimittäin se, että Gaga hoiti lauluosuutensa mestarin ottein. Niinpä Arkadiusz Tuszek -nimellä Youtubessa operoiva veijari nosti asian esille lataamalla Gagan lauluosuudet kaiken kansan ihasteltavaksi. Kas siinä teille 13 minuuttia vaikuttavaa laulutaiturointia – joka siis esitetään millintarkasti toteutetun tanssispektaakkelin lomassa.

Tuszekin videon nosti esille Buzzfeed, jonka sivuilta voi myös katsoa sen kokonaisen show’n jos jäi aikanaan näkemättä. Kovaa näyttöä, ei voi muuta sanoa!