Lady Gagan musiikista voi olla montaa mieltä, mutta hänen laulutaitojaan ei voi kieltää – Super Bowl -show’n lauluraita on vaikuttavaa kuultavaa

17.2.2017 15:46

Stefani Germanotta alias Lady Gaga tempaisi hiljattain Yhdysvalloissa Super Bowl -tapahtumassa show’n, joka sai pariksi päiväksi koko internetin suunniltaan. Tuskin kukaan pystyi vierailemaan sosiaalisessa mediassa ilman, että törmäsi hehkutukseen siitä, miten Gagan spektaakkeli lakaisi suunnilleen kaikki aiemmat Super Bowl -esitykset maton alle.

Olihan se komea juu, mutta yksi show’n merkittävimmistä asioista taisi jäädä räiskeen ja eeppisyyden keskellä liian vähälle huomiolle: nimittäin se, että Gaga hoiti lauluosuutensa mestarin ottein. Niinpä Arkadiusz Tuszek -nimellä Youtubessa operoiva veijari nosti asian esille lataamalla Gagan lauluosuudet kaiken kansan ihasteltavaksi. Kas siinä teille 13 minuuttia vaikuttavaa laulutaiturointia – joka siis esitetään millintarkasti toteutetun tanssispektaakkelin lomassa.

Tuszekin videon nosti esille Buzzfeed, jonka sivuilta voi myös katsoa sen kokonaisen show’n jos jäi aikanaan näkemättä. Kovaa näyttöä, ei voi muuta sanoa!

Lisää luettavaa