Lähetä Kotiteollisuudelle kokoelman Smurffi-painos

9.11.2007 10:39

Kotiteollisuus julkaisi keskiviikkona 7.11. kolmen cd:n Murheen mailla -kokoelman. Kauppoihin pääsi myös pieni määrä viallisia levyjä. Väärässä versioissa kokoelman ykköslevyltä löytyy Kotiteollisuuden sijasta Smurffien musisointia.

Kotiteollisuus julkaisi keskiviikkona 7.11. kolmen cd:n Murheen mailla -kokoelman. Kauppoihin pääsi myös pieni määrä viallisia levyjä. Väärässä versioissa kokoelman ykköslevyltä löytyy Kotiteollisuuden sijasta Smurffien musisointia. Viallisen levyn ostaneet voivat palauttaa tämän merkkiteoksen takaisin kauppaan. Myös yhtyeen musikanttien keskuudessa ollaan erittäin kiinnostuneita näistä viallisista kopioista ja laulajakitaristi Jouni Hynynen toivookin yhteydenottoja aiheen tiimoilta.

– Ei minulla ole oikeastaan mitään muuta kommenttia tähän aiheeseeen… Tai no; saatiinpahan Kotiteollisuuden levylle kerrankin vaihtelua, Hynynen sanoo.

– Ja nyt kun tarkemmin mietin asiaa niin olen oikeastaan aika tyytyväinen tähän kömmähdykseen. Sen myötä silmäni ovat avautuneet rock ’n’ rollin tulevaisuudelle, enkä nyt puhu Bruce Springsteenista.

Kotiteollisuus jatkaa kaikesta huolimatta Suomen-kiertuettaan.

– Ryhdymme nyt treenaamaan Smurffien tuotantoa. Soundcheckeissä olemmekin jo katsastaneet Smurffien versiota Tytöt tykkää -biisistä. Mikäli emme saa kappaletta treenattua tyydyttävään soittokuntoon niin esitämme sitten näitä meidän sinkkujen b-puolia, Hynynen päättää.

www.kotiteollisuus.com

Lisää luettavaa