”Lapseni pilasivat urani” – Lily Allen avautui poptähteyden ja vanhemmuuden tasapainottelusta

14.3.2024 08:33

Brittiläinen poptähti Lily Allen, joka tunnetaan erityisesti hiteistään Smile, Not Fair ja Fuck You, puhui tuoreessa Radio Timesin podcastista avoimesta vanhemmuudesta ja siitä, miten se on vaikuttanut hänen musiikkiuraansa.

”Mitä uraani tulee, minulla ei ole koskaan ollut selvää strategiaa, mutta kyllä, lapseni pilasivat urani. Rakastan heitä ja he täydentävät minua, mutta mitä tulee poptähteyteen, he pilasivat sen täysin”, kahden lapsen äiti vitsailee, mutta jatkaa sitten vakavammin:

”Minua ärsyttää, kun ihmiset sanovat, että voit saada molemmat, mutta ei se niin mene. Jotkut taas asettavat uran lasten edelle ja se on heidän etuoikeutensa.”

38-vuotias Allen sanoo keskittyneensä tyttäriinsä, joiden isä on laulajan ex-puoliso Sam Cooper, koska hänen omat viihdealalla toimineet vanhempansa eivät Allenin mukaan olleet kovin hyvin läsnä kun hän oli lapsi.

”Siitä jäi arpia, joita en halua omille lapsilleni. Valitsin keskittyä heihin urani sijaan ja olen iloinen, että tein niin, koska mielestäni heistä on tullut melko tasapainoisia ihmisiä.”

Lisää luettavaa