Lars Ulrich julkaisi jäähyväisviestin edesmenneelle Reed Mullinille: ”Lepää rauhassa, veli”

Sami Lommi

Alkuvuosi on tarjonnut aivan liian monta suru-uutista musiikkirintamalta. Rockin puolella erityisesti rumpalien rivistöt ovat harventuneet, kun sekä Neil Peart, Sean Reinert että viimeisimmäksi Corrosion of Conformityn Reed Mullin ovat poistuneet tästä maailmasta. Mullin menehtyi 27. tammikuuta 53-vuotiaana.

Mullinin tuttavapiiri on pitkin päivää jättänyt miehelle jäähyväisiä sosiaalisessa mediassa, ja myös Metallican Lars Ulrich julkaisi oman muistelutekstinsä. Corrosion of Conformity nähtiin useaan otteeseen Metallican lämmittelijänä 1990-luvulla, ja James Hetfield vieraili vuonna 1996 yhtyeen Wiseblood-albumilla.

”Kiitos kaikista hulluista, hienoista hetkistä mitä koimme yhdessä. Kiitos, kun sinulla oli aina leveä hymy huulillasi. Ja kiitos kaikesta groovesta sekä siitä, että sait Corrosion of Conformityn svengaamaan kuin mikäkin! Lepää rauhassa, veli”, Ulrich kirjoittaa. Lue alkuperäinen Instagram-päivitys alempaa.

Toivottavasti nyt saataisiin mennä vähän aikaa ilman uusia kuolemantapauksia. Niitä on riittänyt viime aikoina ihan tarpeeksi.