Lauantain Flow-tärpit: garagea, afroa ja soulia

10.8.2013 11:22

Arttu Tolonen jatkaa Flow’n ohjelmiston perkaamista. Sunnuntain tärpit luvassa vuorokauden päästä.

Lauantaille on siunaantunut pari totaalista itsestäänselvyyttä: Nick Cave & The Bad Seeds on pakollinen, kuten myös My Bloody Valentine, eli ei niistä sen enempää. Menette kuitenkin.

Katsotaan mitä muuta on tarjolla

Jaakko Eino Kalevi

LA 10.8.2013 15:00
Black Tent

Jaakko Eino Kalevi onnistuu tekemään diskosta ja indiestä samaan aikaan sekä kotikutoisen että kosmopoliittisen keitoksen. Jaakko Eino Kalevin musiikki naurattaa ja liikuttaa, kotona ja puutarhassa. Sitä on käsittämättömän helppo lähestyä. Olen ollut Café Mascotissa katsomassa kun artisti esiintyy ja syö jotain kebabin tapaista. Samaan aikaan. Ehkä se oli falafel-pita. Kaunis muisto.

Jyrki Nissinen & Hot Visions

LA 10.8.2013 17:30
The Other Sound

Vieremän oma renessanssimies maalaa, sarjakuvataiteilee, korjaa maiharit roudarilla ja punkkailee. Jokaiseen mahdollisuuteen nähdä miestä täällä etelässä, jonne on Pohjois-Savon ja Kainuun rajalta niin kovin pitkä matka, on tartuttava. Luvassa luovaa hulluutta ja totaalista heittäytymistä.

Black Lizard

LA 10.8.2013 16:30
Black Tent

Jos tarvitaan esimerkki saturoituneesta markkinaraosta, niin psykedeelissävytteinen garagerock on hyvä. Siitä huolimatta genre synnyttää pirteitä tapauksia aina välillä. Pitää vaan jaksaa kahlata kaiken brooklynilaisen paskan läpi. No one said it was gonna be eeeeeasyyy. Black Lizard on yksi viime vuosien lupaavimpia tulokkaita ja loistaa varsinkin livenä.

Ebo Taylor & The Odapajan

LA 10.8.2013 00:00 ja 21:30
Balloon 360° Stage

1950-luvulta lähtien high lifea tahkonnut Ebo Taylor on afrikkalaisen musiikin mammutti. Ja koska olemme kaikki kotoisin Afrikasta, hän on meidänkin mammuttimme. Jättiläinen.

Cody ChesnuTT

LA 10.8.2013 20:30
Päälava

Tämä mies elää musiikkissaan. Saarnamies ja armoitettu universumin rakennuspalikoiden hämmentäjä kiertää loistavan Landing On A Hundredin pohjalta ja saavuttaa toivottavasti arvoisensa aseman maailman musiikkikentässä. Soulin kiihkoa, bluesin rouheutta ja loistavia biisejä. Muuta ei tarvita.

(Kuva: Flow / Flickr)

Lisää luettavaa