Laulaja Sinéad O’Connor on kuollut 56-vuotiaana

Irlantilaislaulaja muistetaan etenkin Nothing Compares 2 U -hitistään.
26.7.2023 21:10

Irlantilainen poplaulaja ja lauluntekijä Sinéad O’Connor on kuollut 56-vuotiaana, uutisoi muun muassa The Irish Times. Artistin kuolinsyy ei ole tiedossa.

Vuonna 1966 syntynyt Connor aloitti musiikkiuransa Ton Ton Macoute -yhtyeessä 80-luvun alkupuolella ja siirtyi sittemmin soolouralle, jonka aikana hän julkaisi kymmenen albumia. Vuonna 1990 ilmestynyt toinen soololevy I Do Not Want What I Haven’t Got sisälsi laulajan tunnetuimman hitin, Princen kirjoittaman kappaleen Nothing Compares 2 U.

Connor menetti 17-vuotiaan poikansa viime vuonna, minkä jälkeen hänen oli vaikea saada elämäänsä takaisin raiteilleen. Artisti perui kaikki vuodelle 2022 suunnitellut keikkansa ”oman terveytensä ja hyvinvointinsa” sekä ”rakkaan poikansa Shanen menetyksen aiheuttaman jatkuvan surun” vuoksi.

Yksi Connorin viimeisiä twiittejä oli yhteiskuva hänestä itsemurhan tehneen Shane-poikansa kanssa.

”Olen ollut epäkuollut yöolento siitä asti… Hän oli elämäni rakkaus, sieluni valo. Olimme yksi sielu kahdessa puolikkaassa. Hän oli ainoa henkilö, joka rakasti minua ehdoitta. Olen hukassa kuoleman ja jälleensyntymisen bardossa ilman häntä”, Connor kirjoitti viime viikolla.

Lisää luettavaa