Leikkipuiston työntekijän halloween-asun Slipknot-maski oli vanhemmille liikaa – ”lapset olivat kauhuissaan ja itkivät”

Kentiläisessä leikkipuistossa koettiin menneellä viikolla kauhun hetkiä.

Englannin Aylesfordissa sijaitseva Adventure Kidz -leikkipuisto on joutunut pahoittelemaan työntekijänsä pitämää halloween-asua, saatuaan siitä ensin lukuisia valituksia vihaisilta puistossa asioineilta vanhemmilta. Ko. henkilö oli nimittäin sonnustautunut Slipknot -vokalisti Corey Taylorin All Hope Is Gone -albumin aikaiseen maskiin.

Charlotte Nolan -niminen kävijä kertoi Facebookissa järkyttyneensä nähtyään naamarin työtekijän päällä ja muistelee tapahtumia tuohtuneena: ”Hän kävi eri pöydissä ja sai hetken päästä seurakseen melko graafiselta näyttäneen luuranko-/zombie-hahmon leikkialueelle, jossa lapset olivat kauhuissaan ja itkivät.”

Nolan täsmentää Kent Onlinelle, ettei pitänyt asuvalintaa lainkaan soveliaana nuorempien lasten parissa liikkuneelle työntekijälle: ”Mielestäni asu oli täysin sopimaton alueelle, jossa oli alle 10-vuotiaita lapsia.”

Adventure Kidzin omistaja Andrew Moody kertoo, että hirviöiksi pukeutuneiden työntekijöiden saapumisesta varoitettiin paikalla olijoita etukäteen ja asut olivat sellaisia, joita on vapaasti saatavilla suurimmasta osasta kauppoja. ”Tapaus käsiteltiin viidessä minuutissa, yritys on esittänyt pahoittelunsa ja se siitä”, Moody kommentoi ja lisää, että hänen työntekijänsä ovat joutuneet kohun johdosta somessa systemaattisen häirinnän kohteiksi. ”Mielestäni työntekijöideni kiusaaminen on kohtuutonta. Se ei ole hyväksyttävää ja se täytyisi saada loppumaan.”

Kaikki kävijät eivät kuitenkaan näyttäisi näkemästään maskista liikoja järkyttyneen, kuten Charlie Weatherstonin Facebookissa jakamasta kuvasta käy ilmi: