Lelujätti ei katsonut hyvällä amerikkalaisbändin uutuusvideota, väittää kitaristi – ”Minuun sattuu ja olen aivan ymmälläni”

24.7.2023 23:27

Post-hardcoren superyhtyeeksikin tituleeratussa L.S. Dunesissa vaikuttaa sellaisia nimiä kuin My Chemical Romancen Frank Iero ja Coheed and Cambrian Travis Stever. Yhtye julkaisi Past Lives -debyyttialbuminsa viime vuonna ja kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja.

Kokoonpanon tuore musiikkivideo on ilmeisesti herättänyt nyt kuitenkin närää Tanskassa, ainakin mikäli Ieron hiljattaista someavautumista on uskominen.

Iero kirjoittaa Twitterissä, että yhtyeen tuoreen Grey Veinsin musiikkivideo on joutunut lelujätti Legon hampaisiin.

”Rakas Lego, miksi asianajajanne soittelevat levy-yhtiööni ja vaativat, että vetäisimme L.S. Dunesin Grey Veins -musiikkivideon pois?”, Iero kysyy.

”Legon vip-kortin haltijana ja elinikäisenä rakentajana minuun sattuu ja olen aivan ymmälläni. Olen käyttänyt enemmän aikaa kuin pystyn laskemaan sekä tuhansia ja taas tuhansia dollareita vuosien varrella ostaessani ja rakentaessani settejänne niin lapsena, teininä, nuorena aikuisena kuin nyt isänäkin oman poikani kanssa.”

”Rakastan yhtiötänne, sillä annoitte meille palikat ja opetitte, ettei meidän tarvitse hyväksyä maailmaa sellaisena kuin se on, vaan voimme nähdä mahdollisuuksia ja rakentaa itse sellaisen maailman kuin haluamme. Olen ottanut siitä inspiraationi, luonut oman universumini ja nyt haluatte murskata sen. Miksi?”

”Antakaa luovien ihmisten luoda. Pyytäkää väkeänne lakkaamaan soittelemasta väelleni. Levittäkää hyväntahtoisuutta, luovuutta ja sanaa. Leggo My Lego”, Iero päättää viestinsä.

Alla Grey Veins -video.

Lisää luettavaa