Lenny tulee ulos kammiosta – uusi levy kauppoihin syksyllä

23.6.2014 12:22

Lenny Kravitzin kymmenes studioalbumi Strut julkaistaan 19. syyskuuta. Yhdysvaltalaisen rock-konkarin tulevan levyn ensimmäinen single The Chamber julkaistiin tänään. Kuuntele kappale alempaa.

Albumiuutisen lisäksi Kravitz on myös julkistanut Venäjältä 22. lokakuuta starttaavan maailmankiertueensa ensimmäisen osion esiintymiset. Mahdollisesta Suomen-keikasta ei ole vielä tietoa.

Kravitz on myynyt urallaan lähes neljäkymmentä miljoonaa albumia. Strutia kuvaillaan ”rock-albumiksi, joka on rytmisesti tiukka ja käsittelee halua kaikissa muodoissaan”.

− Tämä albumi vei minut takaisin niihin tunnelmiin ja paikkoihin, joita rakastan musiikissa kaikkein eniten. Albumi vei minut takaisin high schoolin aikaisiin fiiliksiin. Strut on oikea rock & roll –levy. Se on raaka ja siinä on sielua ja sen tekeminen tapahtui nopeasti ja vaivattomasti, laulaja kertoo tiedotteessa.

Lenny Kravitz soittaa levyllä itse kitaraa, bassoa, koskettimia, rumpuja ja perkussioita. Artisti on tuottanut ja sovittanut itse albumin kappaleet.

Strutin biisisisältö on seuraava:

1. Sex

2. The Chamber

3. Dirty White Boots

4. New York City

5. The Pleasure And The Pain

6. Strut

7. Frankenstein

8. She’s A Beast

9. I’m A Believer

10. Happy Birthday

11. I Never Want To Let You Down

12. Ooo Baby Baby

Lisää luettavaa