Artisti: Lenny Kravitz

Lenny Kravitzia suomalaisittain – parinkymmenen muusikon jättibändi julkaisi komean karanteenituotoksen

We’ve gotta let love rule, totesi Lenny Kravitz vuonna 1989, ja suomalaismuusikot julistavat tätä ilosanomaa vielä 2020-luvullakin. Tomi Salesvuo East Funk Attack kutsui pitkän rivin ystäviään esittämään Kravtzin funkrock-hittiä, ja esittäjälista onkin kunnioitettava: mukana ovat niin Sam Huber, Marzi Nyman, Anssi Nykänen, Osmo Ikonen, Jussu Pöyhönen kuin Sami Pitkämökin. Kuuntele alempaa.

Rock and roll ei ole edelleenkään kuollut: katso tästä fanien Lenny Kravitzin Helsingin-keikalta taltioimia videoita

Yhdysvaltalainen Lenny Kravitz lauloi rock and rollin kuolleen jo ysärin puolivälissä, vaikka ei ollutkaan väitteensä kanssa tietenkään aivan tosissaan. Circus-albumin ensimmäisenä sinkkuna julkaistua kappaletta ei tosin eilen illalla Helsingissä kuultu, mutta muutoin hiteistä – rock ’n’ rollista nyt puhumattakaan – ei ollut varsinaisesti puutetta, kun mies toi Raise Vibration -kiertueensa Hartwall-areenalle.

Rock and Roll Hall of Fame -gaalassa kunnioitettiin myös Princeä – katso kuorolla vahvistetun Lenny Kravitzin komea tribuutti mestarille

Perjantaisissa Rock and Roll Hall of Fame -pippaloissa nähtiin lavalla jos jonkinlaista esitystä, kirsikkana kakun päällä tietenkin Pearl Jamin johtama Neil Young -klassikko Rockin’ in the Free Worldin coverointi. Sen lisäksi yksi illan ehdottomasti tiukimmista vedoista oli Lenny Kravitzin tunteikas tribuutti vuosi sitten menehtyneelle Princelle.