Leonardo DiCaprio vierailemaan Meshuggahin keikalle?

23.2.2014 17:38

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Leonardo DiCaprio halutaan lavalle ruotsalaisen metallibändi Meshuggahin kanssa kesäkuussa Tennesseessä järjestettävillä Bonnaroo-festivaaleilla.

Mutta miksi ihmeessä? Siksi, että yhtyeen fani on tehnyt videopalvelu YouTubeen videon, johon on poimittu kohtaus DiCaprion tähdittämästä The Wolf Of Wall Street -elokuvasta ja muokattu ääniraidaksi Meshuggahin kappale Rational Gaze. Näyttelijän suun aukominen ajoittuu videolla melko täydellisesti.

Tuon viidentoista sekunnin videoklipin pohjalta netistä löytyy vetoomus, jossa vaaditaan Leonardo DiCaprion nousevan lavalle Meshuggahin kanssa Bonnaroo-festareilla kesäkuussa. Tällä hetkellä allekirjoituksia on yli 4 000. Vetoomus on osoitettu DiCaprion, Bonnaroon ja Meshuggahin lisäksi presidentti Barack Obamalle.

− Leonardo DiCaprion on huomioitava yllättävä suosionsa metallipiireissä nousemalla lavalle Meshuggahin kanssa vähintään yhden biisin ajaksi. Hänen on pukeuduttava pukuun ja yleisön on taottava rintaansa samalla tavalla kuin videolla. Meshuggah on joka tapauksessa mukana Bonnaroon ohjelmistossa, joten DiCaprion tarvitsee vain ilmestyä paikalle, vetoomuksessa perustellaan.

Bonnaroossa esiintyvät Meshuggahin lisäksi muun muassa Kanye West, Elton John, Jack White ja Skrillex. Katso vetoomukseen johtanut video alla.

Lisää luettavaa