Levyjä: Rytmihäiriö, Lazy Bonez, K-X-P ja Stala & SO.

18.2.2013 12:13

Helsinkiläinen punk/hardcore/metalliretkue Rytmihäiriö julkaisee Todellisuuden mestari -pitkäsoiton toukokuun alussa. Orkesteri työsti albumin Sonic Pump -studiolla Jukka ”Raittiusleirin Bob Ezrin” Varmon kanssa ja miksauksesta taas vastaa esimerkiksi Opethin kanssa työskennellyt ruotsalaisguru Dan Swanö.

Orkesteri lisää kierroksia muun muassa seuraavilla kommenteilla:

– Uusi levy on kaiken edellisen tuotantomme likaisempi ja romuluisempi serkku, jota kukaan ei halua kylään. Se on ihan saatanan ruma, juo liikaa, laskee alleen ja saa kaikki naiset… Ja tuskin on sattumaa sekään, että Paavin eroilmoitus ajoittuu juuri Rytmihäiriön uuden levyn äänitysten aikoihin. Vatikaaniin asti on nimittäin kiirinyt tieto tästä röyhkeästi rienaavasta ja saatanallisuudessaan hurjimmatkin pelonsekaiset odotukset täyttävästä merkkiteoksesta.

Kuopio-Iisalmi-Kajaani -akselilta operoiva Lazy Bonez taas julkaisee Vol. 1 -esikoisensa 22. maaliskuuta.

Lazy Bonezin musiikin takana seisovat basisti Jaakko Kauppinen ja kitaristi Markku Mähönen, mutta kokoonpanosta löytyy myös Tarotista tuttuja kasvoja Tommi ”Tuple” Salmelan (laulu), Janne Tolsan (koskettimet) ja Pecu Cinnarin (rummut) verran.

Marco Hietalan ja vähintäänkin legendaarisen Udo Dirkschneiderin tähdittämän First To Go – Last To Know -kappaleen pariin pääsee tässä alla:

Timo Kaukolammen kipparoiman elektroyhtye K-X-P:n uusi ylistetty albumi II on puolestaan juuri ilmestynyt.

”Rock ’n’ roll -shamanismin, glampunkin, elektronisen Motörhead-teknon ja krautrockin” hybridiä voi tutkiskella esimerkiksi Soundcloudissa.

Eikä unohdeta entisen Lordi-rumpali Sampsa Astalan johtamaa Stala & SO. -yhtyettä, jonka Play Another Round -kakkoslevy ilmestyy 22. helmikuuta.

Albumin ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään Helsingin Bar Bäkkärillä torstaina 21.2. kello 18. Seuraavana iltana Stala & SO. puolestaan hardrockaa julkaisukeikan merkeissä samassa paikassa.

The Boys Are Having Fun -video näkyy tässä:

Lisää luettavaa