Levytietoja; mm. Volbeat, The Sword, A7X

Tanskalaisen Volbeatin uutuusalbumi Beyond Hell/Above Heaven on saanut virallisen ilmestymispäivän, sillä Jacob Hansenin tuottama levy ilmestyy virallisesti 13. syyskuuta. Saksassa kiekko saapuu kauppoihin tosin jo 10.9.

Volbeat tekee syksyllä myös mittavan Euroopan-kiertueen ja yhtye nähdään varmasti myös suomalaisilla lavoilla. Marraskuulle on jo ilmoitettu liuta esiintymisiä Keski-Euroopassa.

Lars Ulrichin suosikkiyhtye The Sword julkaisee Warp Riders -studioalbuminsa elokuun lopulla. Kiekko seuraa vuonna 2008 ilmestynyttä Gods Of The Earth -pitkäsoittoa. Amerikkalaisyhtyeen uutuuslevyn on tuottanut Matt Bayles (Mastodon, Isis).

Avenged Sevenfoldin uutuuskin on saanut nimen. Nightmare-levy ilmestyy kesän aikana. Kiekon tuotannosta vastaa enemmänkin hiphopin parista tunnettu Mike Elizondo (Eminem) ja sen miksaa Andy Wallace (Slayer, Nirvana).

Yhtyeen kotisivuilla on kuunneltavissa puolen minuutin pätkä albumin nimikappaleesta. Biisin rumpalina kuullaan Dream Theaterin Mike Portnoyta, joka toimii orkesterin rytmikoneena myös tulevalla kiertueella. Avengedin rumpali Jimmy "The Rev" Sullivan menehtyi kotonaan viime joulukuun lopulla.