Liam Gallagher laittoi ranttaliksi Twitterin puolella – haukkuu Noelin vaimon lyttyyn ja syyttää tätä suoraan Oasiksen paluun torpedoimisesta

Liam Gallagher.

Näyttäisi hieman siltä, että Liam Gallagher ja veljensä vaimo Sara MacDonald eivät ole missään kaikkein lämpimimmissä väleissä. Näin voisi ainakin äkkiseltään päätellä nuoremman Gallagherin tänään julkaisemasta twiittien sarjasta, jossa mies syyttää suoraan MacDonaldia Oasiksen paluun estämisestä. ”On tullut aika puhua noidasta. Haluat minun potkaisevan tyhjää? Sinulla on ruuvi löysällä ja tiedät maailmankin tietävän sen”, mies aloittaa tylytyksensä, viitaten MacDonaldin hiljattaiseen kommenttiin, jossa tämä toivoi Liamin ”potkaisevan tyhjää, ennen kuin hänen lapsensa liittyvät sosiaaliseen mediaan”. Liam jatkaa tiukalla linjalla seuraavissa twiiteissäänkin: ”Hän on se syy miksi Oasista ei enää ole, pakkohan se on jonkun sanoa. Hän on paha.”

”Olimme lähdössä USA:n kiertueelle, kun hän pölli Noelin passin ja sekoitti hänen päätään viikon ajan. Hän [Noel] tuli itkemään ovelleni. Hän on todella paha”, Liam jatkaa. Fanitkin ehtivät jo huolestua miehen vuodatuksesta, mutta Gallagher seisoi kaikesta huolimatta tiukasti näkemystensä takana. Eräänkin keskustelua seuranneen käyttäjän verratessa MacDonaldia Yoko Onoon, Liamilla oli tyly kuitti jo valmiina: ”Hän ei ole Yoko, hän on vain mulkku.”

Että näin tällä kertaa.

Voit katsoa maistiaisia Liamin vimmaisesta twiittailusta alta.