Liekki kiertää hyvissä tunnelmissa ja miettii lyhyempää levyä

24.10.2007 11:34

Liekin syksy on kulunut tuoreen Kalliot leikkaa -albumin jälkeisellä rundilla. Basisti Teemu Soininen kertoo kiertueen sujuneen mukavissa fiiliksissä.

– Mainiosti ollaan viihdytty! Ainoa ongelma on oikeastaan muodostunut materiaalin runsaudenpulasta. Nyt on niin paljon soitettavaa, ettei keikoista tahdo saada alle kaksituntisia. Meillä on kuitenkin biisejä neljä levyllistä, eikä me haluta vetää pelkästään uusia juttuja, vaan settiin on mahdutettava myös vanhoja suosikkeja. Olemme myös pyrkineet soittamaan eri kappaleita kuin aikaisemmilla rundeilla. Esimerkiksi Korppi-levyltä esitämme nyt eri materiaalia kuin aikaisemmin.

– Pikkuisenhan se on etukäteen jännittänyt, että miten meidän progressiivinen setti uppoaa hotellin yökerhoon saapuneelle kansalle, mutta huolet ovat osoittautuneet turhiksi. Fanit ovat löytäneet mukavasti keikoille.

Miten keikkamatkojen ajantappo on sujunut?

– Viime aikoina olemme soittaneet poukkoilevia dj-settejä toistemme läppäreillä. Perille saavuttuamme ollaan puolestaan oltu aika vaisusti ja tyydytty vain lepäilemään ennen keikkaa.

Entä sitten tuleva? Oletteko jo miettineet esimerkiksi seuraavaa levytystä?

– Ollaan me vähän puhuttu uusien biisien treenaamisesta ja vähän lyhyemmän albumin tekemisestä. Toisaalta tällainen viittaa sellaiseen suunnitelmallisuuteen, jota meidän on melkoisen turha harrastaa. Eihän tässä vielä itsekään tiedetä, mitä meistä seuraavaksi ulos kajahtaa. Mutta näin sen pitääkin mennä; touhu pysyy mielenkiintoisena ja rehellisenä.

www.liekki.info

Lisää luettavaa