Lily Allen palaa, The Killers ottaa happea, Jay-Z:lle tekijänoikeussyyte

Smile– ja Fuck You -hiteistä tunnettu laulaja Lily Allen tekee paluuta kirkkaisiin valoihin.

Vuonna 2009 edellisen albuminsa It’s Not Me, It’s You julkaissut Allen tulkitsee brittiläisen tavarataloketjun joulumainoksessa Keanen lähes kymmenen vuoden takaisen hitin Somewhere Only We KnowViime kuussa uutisoitiin, että Lily Allen on mukana myös Robbie Williamsin tulevalla Swings Both Ways -levyllä.

Kuuntele Allenin näkemys Keane-hitistä alta.

The Killers juhlii kymmenvuotista taivaltaan Direct Hits -kokoelmalla. Bändin rumpali Ronnie Vannucci Jr. toteaa, että bändi aikoo pitää seuraavaksi kunnon tauon.

− Siinä menee varmasti jonkin aikaa, mutta ei kuitenkaan mielettömän pitkää aikaa. Nyt on aika ottaa happea ja elää normaalia elämää.

Vannucci Jr. aikoo julkaista levyn Big Talk -bändinsä kanssa. The Killers -laulaja Brandon Flowers on ilmoittanut jo aiemmin julkaisevansa toisen sooloalbuminsa vuoden 2014 aikana.

TufAmerica -levy-yhtiö syyttää hiphop-tähti Jay-Z:n oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta, yhdysvaltalaismediat kertovat. Sama yhtiö on takavuosina tehtaillut tekijänoikeuskanteita myös Christina Aguilerasta, Kanye Westistä ja Beastie Boysista.

Levy-yhtiön mukaan Jay-Z sämpläsi luvatta edesmenneen soulartisti Eddie Bon kappaletta Hook & Sling Part 1 vuoden 2009 hitillään Run This Town.