Linkin Park julkaisi koskettavan viestin edesmenneelle Chester Benningtonille

Linkin Park muistelee edesmennyttä laulajaansa somessa.
25.7.2017 13:20

Itsemurhaan viime viikolla päätyneen Chester Benningtonin luotsaama Linkin Park -yhtye on julkaissut some-kanavillaan ensimmäisen viralliseksi laskettavan lausunnon laulajansa menetyksestä. Kyseessä on Benningtonille osoitettu viesti, jossa orkesterin jäsenet muistelevat miestä ja tämän vaikutusta elämiinsä.

”Rakas Chester, Sydämemme ovat murtuneet. Surun ja asian kieltämisen shokkiaallot pyyhkivät perheemme lävitse, samalla kun yritämme tulla tapahtuneen kanssa toimeen. Kosketit niin monia ihmisiä, mahdollisesti useampia kuin ymmärsitkään. Muutaman viime päivän aikana olemme todistaneet valtavaa tuen ja rakkauden vyöryä ympäri maailmaa, niin yksityisesti kuin julkisestikin. Talinda ja perhe arvostavat sitä ja haluamme maailman tietävän, että olit paras mahdollinen aviomies, poika ja isä; perhe ei koskaan tule olemaan kokonainen ilman sinua.”

”Kun puhuimme kanssasi tulevista vuosista, innostuneisuutesi oli tarttuvaa. Poissaolosi jättää jälkeensä kolon, jota ei voi täyttää — riehakas, hauska, kunnianhimoinen, luova, ystävällinen ja antelias ääni puuttuu huoneesta. Yritämme muistattaa itseämme siitä, että demonit jotka riistivät sinut meiltä, olivat aina kuviossa mukana. Loppujen lopuksihan juuri se tapa, jolla lauloit noista demoneista, sai ihmiset rakastamaan sinua. Toit ne pelottomasti esiin ja tekemällä niin, toit meidät yhteen ja opetit olemaan humaanimpia. Sinulla oli valtava sydän, jota et häpeillyt.”

”Rakkautemme musiikin tekemiseen ja esittämiseen on sammumaton. Vaikka emme tiedäkään mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan, tiedämme että teit kaikkien meidän elämistämme parempaa. Kiitos siitä. Rakastamme ja kaipaamme sinua.”

Lisää luettavaa