Lisää vettä huhumyllyyn: Angus Youngin rokkariystävä väittää uuden AC/DC-albumin olevan työn alla ja Axl Rosen jatkavan orkesterin laulajana

Melkoisen mankelin parin viime vuoden aikana läpikäyneen AC/DC :n tulevaisuus on ollut Rock or Bust -kiertueen päättymisen jälkeen vähintäänkin hämärän peitossa: Malcolm Young on kuollut, Cliff Williams eläköitynyt ja kuulo-ongelmien takia kyydistä jättäytynyt Brian Johnsonkin puhuu pestistään orkesterin laulajana lähinnä menneessä muodossa. Phil Ruddilla voisi olla haluja palata yhtyeen rumpupatteriston taakse, mutta miehen sekoilut päihteiden ja lain kanssa ovat hyvinkin saattaneet polttaa sillat AC/DC-leiriin mitä lopullisimmalla tavalla.

Vaikka yhtye itse pitääkin matalaa profiilia, sen lähipiiristä löytyy kuitenkin kourallinen hivenen löysemmät leukaperät omaavia hahmoja. Tällä kertaa nimittäin Rose Tattoon laulaja, Youngin veljeskatraan jo vuosikymmeniä tuntenut Angry Anderson on väittänyt tuoreessa haastattelussaan, että Angus työstäisi kaikessa hiljaisuudessa uutta Eikkadeikka-albumia. ”Kysyin häneltä ’Mitä aiot tehdä?’ ja hän sanoi ’kaveri, kirjoitan uutta albumia'”, Anderson kertoo Anguksen kanssa viime vuonna käymästään keskustelusta. ”Kysyin häneltä, ketä bändiin kuuluu ja hän vastasi ’Axl’. Brian ei ole mukana, Phil ei ole mukana, Cliff ei ole mukana ja valitettavasti Malcolm ei ole mukana.”

Monet fanit netin perukoilla ovat olleet ongelmien kasaantuessa vahvasti sitä mieltä, että yhtyeen tulisi klassisen kokoonpanon jäsenten käydessä vähiin vain yksinkertaisesti lyödä hanskat naulaan, mutta Anderson on asiasta eri lijoilla.

”Kyllä, se on surullista ettei alkuperäistä kokoonpanoa enää ole, mutta kyse on kappaleista. Ihmiset jotka ovat tukeneet heitä koko bändin uran ajan haluavat kuulla ne biisit.”