Lisätietoja Guns N’ Roses -basistin soololevystä julki – Kuuntele Duff McKaganin tuore single

https://youtu.be/ALTKZw9IuBM

Tenderness-pitkäsoitto näkee päivänvalon loppukeväällä.

Guns N’ Rosesista, Velvet Revolverista ja omasta Loaded-yhtyeestään tuttu basisti Duff McKagan julkaisee Tenderness-soololevyn 31. toukokuuta. Tulevalta levyltä on aiemmin julkaistu maistiaisena nimikkokappale ja nyt uunista ulos on lykätty tuore singlelohkaisu Chip Away, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

Tenderness on tehty yhteistyössä Grammy-palkitun tuottaja ja laulaja-lauluntekijä Shooter Jenningsin kanssa. McKagan kuvailee kanavoineensa levylle maailmanlaajuista kipua ja tuskaa, jota on kohdannut kiertäessään maailmaa Guns N’ Rosesin kanssa viimeiset puolitoista vuotta.

”Jakaudumme kahtia aikana, jolloin tarvitsisimme toisiamme kaikkein eniten. Kun modernisaatio korvaa isot yritykset, on aika kerätä voimia ja pitää pystyssä niitä, jotka joutuvat syrjäytetyiksi. Kodittomuus ja päihdeongelmat ovat voitettavissa, jos vain pitäisimme yhtä ja sekä julkiset että yksityiset toimijat vetäisivät yhtä köyttä kohti parempaa tulevaisuutta. Siinä sivussa voisimme ainakin yrittää tehdä jotain myös mielenterveysongelmille”, McKagan haaveilee.

”Sen sijaan me poljemme jalkaa, valehtelemme, osoittelemme sormella ja hajotamme. Me olemme paljon tätä parempia. Isänä minun on avattava suuni ja tehtävä jotain, koska rakastan tyttöjäni ja vaimoani sekä maatani. Minusta tuntuu, että minun on oltava vahva ja käytettävä ääntäni vielä kun voin, sillä siihen ei kenties tule toista mahdollisuutta.”