Litku Klemetti jää sairauslomalle, Tavastian-keikka siirtyy vuodella – ”Nyt minun on levättävä”

Klemetti sanoo kevään ollen erityisen vaikea.
3.5.2022 09:45

Vappuaattona Turun Dynamossa esiintynyt Litku Klemetti joutui lopettamaan keikan kesken pahan ahdistuskohtauksen vuoksi. Artisti kertoi asiasta tuoreeltaan sosiaalisessa mediassa ja pahoitteli tapahtunutta.

”Tämä olikin eka kerta, vaikka on vaikeuksia ollut ennenkin. Olen ihan ok, suruissani tietysti. Nyt minun on levättävä, takana on vaikea kevät”, Litku, oikealta nimeltään Sanna Klemetti kirjoitti Facebookissa.

Nyt Klemetti tiedottaa jäävänsä pitemmälle sairauslomalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulevalle torstaille (5.5.) kaavailtu Tavastian-keikka siirtyy eteenpäin lähes vuodella. Uusi keikkapäivämäärä on 6.4.2023 ja ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 2.6.2022 mennessä.

”Jään sairaslomalle ja koitan saada itseni kuntoon. Minä en muuten erityisesti kärsi esiintymisjännityksestä enkä paniikkihäiriöstä, vaan lapsuudesta asti jatkuneista muista mielenterveysongelmista. Ja mielestäni niistä voi näin avoimesti mainita. En tarvii teiltä diagnoosia tai spekulaatioita, tietänen ite missä mennään. Kiitos kaikille tuesta, ymmärryksestä ja tsempistä.”

Ikäviä juttuja nämä, voimia ja toipumista Klemetille!

Litku Klemetti on tänä vuonna ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. Palkintoja jaetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti vähintään kaksi ja ehdokkaitakin on peräti 12 tavallisen 5-7 sijaan. Voittajat julkistetaan 19. toukokuuta. Katso kaikki ehdokkaat tästä.

Lisää luettavaa