Little Richardin kuolinuutinen sai jopa Bob Dylanin palaamaan Twitteriin – ”On kuin osa elämääsi olisi poissa”

10.5.2020 22:14

Rockmaailmaa järisyttänyt tieto Little Richardin kuolemasta on ollut epäilemättä viikonlopun puhutuin musiikkimaailmasta kantautunut uutinen. Ei siis mikään ihme, että edesmenneen rock-pioneerin kollegat ovat tahoillaan muistelleet miestä ja tämän merkitystä rock’n’rollille varsin sankoin joukoin. Jopa harvakseltaan omana itsenään twiittaileva Bob Dylan intoutui muistelemaan suurmiestä sosiaalisessa mediassa.

”Kuulin juuri Little Richardista ja olen todella surullinen. Hän oli loistava tähti ja minua ohjaava valo aina siitä saakka kun olin pieni poika. Hän oli se alkuperäinen henki, joka sai minut tekemään kaikki mitä olen tehnyt”, Dylan kirjoittaa. ”Soitin muutamia keikkoja hänen kanssaan Euroopassa 90-luvun alkupuolella ja hengasin paljon hänen pukuhuoneessaan. Hän oli aina antelias, ystävällinen ja nöyrä. Silti hän oli esiintyjänä täyttä dynamiittia ja saatoit oppia häneltä edelleen paljon.”

”Hänen seurassaan olin aina se sama pieni poika ja hän oli se Little Richard, jota olin ihmeissäni kuunnellut. Tietenkin hän elää ikuisesti. Mutta on kuin osa elämääsi olisi poissa”, Dylan päättää.

Katso miehen twiitit alta.

Lisää luettavaa