Local Al ja Mummypowder luovat joulutunnelmaa kulttiklassikon uudella tulkinnalla – Ensinäytössä Vaikka kylmää on -video

https://youtu.be/aJBZOUDeyjM

Ennen joulua luvassa toinenkin tunnelmaan sopiva single.

Indietunnelmoitsija Local Al ja vaihtoehtoveteraani Mummypowder julkaisevat 9. joulukuuta oman tulkintansa garagerock-kulttiklassikko It’s Cold Outsidesta, joka muistetaan myös Ne Luumäet-, Luonteri Surf- ja Pojat-yhtyeiden ramopunk-jouluprojekti Ne Luupojat Surfin tekemästä Vaikka kylmää on -suomennoksesta.

”Ne Luupojat Surfin kaksi joulusingleä 90-luvun alusta pyörivät aikoinaan tiuhaan ja nykyäänkin usein jouluisin levylautasellani. Muistan kuulleeni It’s Cold Outsiden ensi kertaa australialaisen punkyhtye Hard-Onsin tekemänä, myöhemmin löysin kappaleen alkuperäisen version 60-luvun garagerock-kokoelmilta ja opin Stiv Batorsinkin versioineen biisiä”, muistelee Local Al eli Aleksi Pahkala.

Nyt Soundin kautta ensiesityksensä saa Vaikka kylmää on -versioinnin kylkeen tehty musiikkivideo, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta. Local Al ja Mummypowder levittävät lisää joulutunnelmaa myös toisella joulusinglellä, joka julkaistaan hieman myöhemmin.

”Olemme molemmat innostuneet uudesta musiikista, joulun tunnelmasta ja pitkästä aikaa yhdessä soittamisesta, nämä kepoisasti syntyneet joululaulut tuntuvat olevan luonnollinen osa Local Alin ja Mummypowderin matkaa kohti tulevaa”, kommentoi Mummypowder-yhtyeen primus motor Janne Lehtinen jouluprojektia.