Artisti: Local Al

Ensinäyttö: Karanteeni sai naapurit yhteistyöhön – Local Al, Mummypowder ja Harri Hertell tekivät rempseän poppirallin vapputansseihin

Vaihtoehtomusiikin veteraanit Local Al ja Mummypowder julkaisevat vappuaattona uuden singlen Seisot laiturilla, jonka teksti on lähtöisin runoilija ja spoken word -artisti Harri Hertellin sulkakynästä. Kappaleeseen tehty video saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä – katso se tuosta yläpuolelta.

Ensinäyttö: Käsittelyssä oman isän kuolema – Local Al teki kappaleen menetyksestä ja antoi itselleen luvan itkeä

Local Al alias Aleksi Pahkala iskee jälleen. Indieartisti julkaisee ep-trilogiansa päätösosan EP3 15. marraskuuta, ja julkaisun ensimmäiseen singleen tehty musiikkivideo saa nyt ensi-iltansa Soundin verkkosivuilla. Katso ja kuuntele Peilistä tuijottaa vanha mies yläpuolelta.

Maailma palaa, me vaan nukutaan – Amazonin metsäpalokatastrofi poikii musiikillisia protesteja myös Suomessa

Maailma on viime ajat seurannut kauhuissaan uutisia siitä, miten Brasiliassa metsäpalot hävittävät Amazonin sademetsiä. Suomi on reagoinut murhenäytelmään EU:n puheenjohtajamaana hitaanlaisesti, mutta kun keskustelu aiheesta käy alati kiivaammilla kierroksilla, kenties Brasilian valtionjohtoon aletaan kohdistaa vähän enemmän painetta tilanteen korjaamiseksi. Ainakin Ranskan presidentti Emmanuel Macron kommentoi jo tuhoja omissa kanavissaan.

Kun Kiinan presidentti vieraili Suomessa vuonna 2017, Helsingin Esplanadilla tapahtui kummia

Aktivisti Aleksi Pahkala jatkaa tuoretta musiikkiprojektiaan uudella ep:llä. Local Alin toinen ep, yksinkertaisesti EP2, ilmaantuu kuultavaksi 30. elokuuta, ja nyt tuotokselta kuullaan ensimmäinen kappale. Katso Meitä tarkkaillaan -biisiin tehty musiikkivideo yläpuolelta.