Artisti: Local Al

Maailma palaa, me vaan nukutaan – Amazonin metsäpalokatastrofi poikii musiikillisia protesteja myös Suomessa

Maailma on viime ajat seurannut kauhuissaan uutisia siitä, miten Brasiliassa metsäpalot hävittävät Amazonin sademetsiä. Suomi on reagoinut murhenäytelmään EU:n puheenjohtajamaana hitaanlaisesti, mutta kun keskustelu aiheesta käy alati kiivaammilla kierroksilla, kenties Brasilian valtionjohtoon aletaan kohdistaa vähän enemmän painetta tilanteen korjaamiseksi. Ainakin Ranskan presidentti Emmanuel Macron kommentoi jo tuhoja omissa kanavissaan.

Kun Kiinan presidentti vieraili Suomessa vuonna 2017, Helsingin Esplanadilla tapahtui kummia

Aktivisti Aleksi Pahkala jatkaa tuoretta musiikkiprojektiaan uudella ep:llä. Local Alin toinen ep, yksinkertaisesti EP2, ilmaantuu kuultavaksi 30. elokuuta, ja nyt tuotokselta kuullaan ensimmäinen kappale. Katso Meitä tarkkaillaan -biisiin tehty musiikkivideo yläpuolelta.

Aktivisti-toimittaja Aleksi Pahkala on nyt Local Al – mies, jolle on tullut puukkoa selkään

Aleksi Pahkala on ehtinyt olla viime aikoina monessa mukana. Aktivistina hänet muistetaan esimerkiksi yhtenä Meillä on unelma -mielenosoituksen järjestäjänä, ja musiikkiväelle mies on tuttu sekä Radio Helsingin toimittajana että jo lopetetun Stupido Shopin levykauppiaana. Nyt ansioluetteloon lisätään vielä uusi kohta: Pahkala on Local Al, merkillinen lo-fi-osaston sooloartisti. Hyvä!