London-yhtyeen perustaja Lizzie Grey, 60, on kuollut – Nikki Sixx julkaisi muistokirjoituksen vanhalle kollegalleen ja ystävälleen

Lizzie Grey oli tunnettu hahmo Sunset Stripin musiikkipiireissä.
6.8.2019 09:22

Muusikko Lizzie Grey, oikealta nimeltään Stephen M. Perry, on kuollut. Lewyn kappale -taudista kärsinyt Grey nukkui pois 4. elokuuta sairaalassa Las Vegasissa. Hän oli kuollessaan 60-vuotias.

Grey oli tunnettu hahmo Sunset Stripillä 80-luvun heviskenessä ja hän kuului London-yhtyeen perustajajäseniin yhdessä Mötley Crüestä tutun Nikki Sixxin kanssa. Useita kokoonpanomuutoksia kokeneessa bändissä vaikuttivat vuosien varrella muun muassa Blackie Lawless (W.A.S.P.), Izzy Stradlin (Guns N’ Roses), Slash (Guns N’ Roses), Steven Adler (Guns N’ Roses) sekä Fred Coury (Cinderella). Londonin lisäksi Grey vaikutti vuonna 1990 perustamassaan ja hänen kuolemaansa saakka aktiivisena toimineessa Spiders & Snakes -yhtyeessä.

Nikki Sixx julkaisi Facebookissa koskettavan muistokirjoituksen vanhalle kollegalleen ja ystävälleen, joka oli myös mukana kirjoittamassa Mötley Crüen kappaletta Public Enemy #1. Kirjoituksessaan Sixx sanoo ikävöivänsä Greytä sekä tämän intohimoa musiikkia ja elämää kohtaan.

”70-luvun lopulla meillä yli 1 000 yhteistä seikkailua yhdessä säveltämisestä, esiintymisestä, sivutöiden paiskimisesta ja unelmoinnista siitä, mitä mahdollisuuksia elämä meille nuorille miehille voikaan tarjota. Lizzie oli hieno mies ja häntä jäävät kaipaamaan vaimo Jennifer, kaksi kaunista tytärtä ja muu perhe. Juttelimme aika paljon viimeisen vuoden aikana ja hän sanoi aina perheen olevan hänelle kaikkein tärkein asia”, Sixx kirjoittaa.

Lisää luettavaa