Paola Suhosen Lone Deer Laredo americana-tunnelmissa – Ensisoitossa Fever Fever -single

Paola Suhonen ja Olli Happonen ovat äänittäneet uutta Lone Deer Laredo -materiaalia Nashvillessä.

Helsinkiläinen folk-duo Lone Deer Laredo julkaisee torstaina 21.10. uuden Fever Fever -singlen. Pirteä ja lämminhenkinen, americana-sävyinen kappale saa nyt ensisoittonsa Soundin netissä. Kuuntele yläpuolelta.

Ivana Helsinki -vaatemerkistään parhaiten tunnetun Paola Suhosen ja puolisonsa, New Silver Girl -yhtyeestäkin tutun Olli Happosen duo on nauhoitellut uutta materiaalia Nashvillessä tuottaja Brad Jonesin ja paikallisten muusikoiden kanssa. Jonesin studiolle he päätyivät ystävänsä, taiteilija Leah Singerin puolison Lee Ranaldon (juuri se Sonic Youth -kitaristi) kautta. Ranaldon kautta sana oli kiirinyt Jonesille, ja lopulta studiossa soitti niin Taylor Swiftin kuin Emmylou Harrisinkin kanssa työskennelleitä muusikoita.

Vaatteiden ja musiikkinsa lisäksi Paola Suhonen on elokuvaohjaaja. Edellä mainittu Leah Singer näytteli hänen esikoiselokuvassaan. Parhaillaan Paola ohjaa ensi vuonna ensi-iltaan tulevaa Miehiä keskiyön auringossa -road movieta, jonka päärooleissa nähdään Alina Tomnikov ja Mikael Rautasalo ja sivuosissa muun muassa Jukka Tolonen, Mara Balls, Freeman, Anna-Leena Härkönen, Kirsi Ylijoki, Sohvi Roininen ja Matti Ristinen. Elokuvan soundtrackiltä löytyy pari Paolan ja Ollin säveltämää kappaletta ja score-musiikki on Happosen käsialaa.

Suhonen ja Happonen ovat myös järjestäneet hienoa Superwood-festivaalia.